Yang Sukar Diungkapkan Oleh Wanita

cinta wanita1.Ketika seorang wanita sedang berbicara dengan anda sambil menatap wajah anda,dia ingin sekali mendengar kata-kata romantis dari mulut anda seperti”saya sayang sangat awak” “saya rindu awak” dan yang seumpamanya..2.Ketika seorang wanita mulai terasa hati dengan sikap anda yang asyik dengan hobi atau dengan kawan-kawan..Dia bukan mahu menjadi seorang isteri\tunang\awek yang “Queen Control” cuma hanya ingin sedikit perhatian dari anda..

3.Ketika seorang wanita mulai marah-marah tanpa sebab dan berbicara tidak keruan..Sebenarnya dia sedang menginginkan sesuatu dari anda tetapi tidak tahu bagaimana cara untk mengatakannya kepada anda.

4.Ketika wanita sedang menghadapi masalah kadang-kadang dia tidak tahu bagaimana mahu menceritakan masalahnya kepada anda,yang dia perlukan sebenarnya bukan kata-kata semangat anda tapi yang dia inginkan hanyalah anda ada bersama menemaninya..

5.Ketika anda ingin pergi meninggalkannya dalam beberapa waktu..Sebenarnya kalau ikutkan hati dia mahu agar anda jangan pergi..

 

1 thought on “Yang Sukar Diungkapkan Oleh Wanita”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top