Al-Fateh Junior – Makanan Superfood Untuk Minda Anak Anda

Sememangnya laris, semestinya yang terbaik!

Memperkenalkan Al-Fateh Junior, satu-satunya makanan suplemen untuk kanak-kanak yang berasaskan makanan yang terbaik untuk otak.

 

Al-Fateh Junior merupakan suplemen sama seperti vitamin. Bezanya, ianya lebih kenyal berbentuk pastil untuk memudahkan dikunyah serta menarik minat kanak-kanak. Sama sahaja dengan bentuk gula-gula kenyal Gummy Bear, Cuma inya jauh lebih berkhasiat. Mari kita kupas serba sedikit berkenaan Al-Fateh Junior.

Al-Fateh Junior adalah pastil khas dirumus bersama ramuan terpilih yang banyak memberi manfaat kepada tubuh badan.

Antaranya ialah, madu. Madu merupakan makanan sunnah yang sangat baik. Ini kerana ianya diperkaya dengan antioksidan yang merupakan perangsang utama metabolisma badan. Dengan mengamalkan madu, risiko serangan penyakit berbahaya serta jangkitan dapat dikurangkan.

Selain itu, ianya juga mengandungi vitamin A & C yang tinggi dengan tenaga. Tenaga sangat penting untuk kanak-kanak kerana meraka merupakan golongan yang sangat aktif. Maka, tenaga lebihan diperlukan bukan sahaja untuk mengelakkan mereka daripada mudah letih, malah dapat membantu mengekalkan keaktifan kanak-kanak.

Selain itu, ia juga dihasilkan bersama kismis serta safron yang banyak membantu dalam menguatkan daya ingatan serta membantu melancarkan proses penghadaman.

Al-Fateh Junior mempunyai perasa buah-buahan yang sedap. Ianya berkhasiat serta menarik minat kanak-kanak. Hal ini kerana kanak-kanak lebih cenderung kepada makanan yang manis dan mempunyai rupa bentuk yang menarik.

Produk ini sangat sesuai untuk menjana IQ dan EW kanak-kanak. Prestasi mereka dapat ditingkatkan dengan mengamalkan Al-Fateh Junior. Ianya juga berpotensi menguatkan tulang, membantu perkembangan minda kanak-kanak, melancarkan peredaran darah, menjalin sepenuhnya perkembangan sel-sel otak dan meningkatkan tahap imunisasi kanak-kanak.

Cara mengamalkan Al-Fateh Junior teramatlah mudah. Oleh kerana ianya berbentuk gula-gula, sudah tentu anak-anak anda akan mudah menerimanya. Al-Fateh Junior baik diamalkan saat perut kosong untuk membantu meningkatkan selera makan mereka seperti waktu pagi dan petang. Untuk berjimat boleh juga cuba 1 kali sehari pada waktu pagi. Sebotol Al-Fateh Junior mengandungi 30 pastil.

Sekiranya anda ingin tahu dengan lebih lanjut, apa kata cuba dahulu sebotol. Jangan risau, produk ini halal dan diiktiraf. Al-Fateh Junior bukanlah ubat, ianya adalah penyelesaian untuk membantu perkembangan anak-anak anda.

Semua bahan yang digunakan untuk menghasilkan Al-Fateh Junior adalah selamat dan berbentuk organik. Jangan ragu-ragu lagi, cuba Al-Fateh Junior sekarang dan lihat perbezan yang ketara pada anak anda.

Berminat nak beli ?? sms/whatsApp  AF1 ke :  010-5444 746 

wasap.my/+60105444746
wasap.my/+60105444746
wasap.my/+60105444746

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top