Minyak Lintah Penyelesai Masalah Lelaki

Lintah atau nama saintifiknya Hirudo medicinalis merupakan sejenis haiwan analid dari subklas Hirudenea yang terdapat di negara kita. Lintah atau Leech dalam Bahasa Inggeris merupakan haiwan yang boleh hidup didalam air tawar, air masin dan juga boleh hidup di permukaan kering  ini amat digeruni oleh manusia kerana gigitanya dan juga rupa fizikalnya yang lebik dan kelihatan menggelikan ini. Lintah ini mampu untuk menyedut 5 hingga 15 ml dan mampu menampung sehingga 4 ke 5 kali ganda dari berat bandanya setiap kali makan. Dahulunya lintah ini hidup secara liar akan tetapi sekarang telah diternak untuk tujuan komersial.

            Antara produk yang dihasilkan ialah minyak lintah. Minyak lintah diguna pakai didalam perubatan tradisional untuk mengubati kelemahan batin dan kelemahan shawat untuk lelaki. Ianya banyak kelebihan untuk kaum adam. Antaranya ia dapat membetulkan saraf yang berada di zakar serta mengubati saraf yang tersumbat. Selan itu ia jugak dapat membetulkan zakar yang bengkok dan patah pandan. Oleh itu ianya dapat membuatkan zakar anda kembali sihat dan cergas seperti dahulu.

            Apabila dikaitkan dengan tenaga batin ini, ia juga menyentuh bab rumahtangga. Minyak lintah juga dapat membuatkan pasangan itu lebih puas dan dapat menikmati hubungan mereka dengan lebih rancak. Minyak lintah mampu memberikan ketahan yang lebih lama untuk kaum adam dan dapat memuaskan kaum hawa semasa bersama. Selain itu, pancutan mani akan menjadi lebih lancar dan lebih berkualiti. Secara tidak langsung ianya dapat memulihkan urat saluran mani dan kira-kira 6,666 urat dan saraf di zakar.

            Selain boleh digunakan untuk lelaki ia juga boleh digunakan untuk wanita. Ia dapat menganjalkan dan memontokkan payudara untuk kelihatan lebih cantik dan padat. Ia dapat menaikkan keyakinan sebagai sorang wanita yang mempunyai penampilan yang bagus. Selain batin ia juga dapat mengubati sakit sakit kronik seperti kanser, stroke, diabetis dan banyak lagi.

            Cara pengunaannya tidak rumit dah mudah untuk digunakan. Pada peringkat permulaan hendaklah dipakai selama 3 hingga 7 hari secara berturut-turut untuk mendapatkan keputusan yang memberansangkan. Disyorkan untuk dipakai pada waktu malam dan dibiarkan semalam agar herba tersebut dapat diserap dengan baik. Cara menyapu adalah dengan melumurkan diseluruh bahagian zakar dan urut biar rata. Urut untuk tempoh 15 hingga 30 minit dan basuh dengan air bersih sehingga bersih. Peringatan elakkan daripada menyapu di lubang zakar.

            Akhir sekali, lintah adalah haiwan yang mempunyai banyak kebaikan. Lintah hidup dapat digunakan untuk menghisap darah kotor didalam badan dan membuatkan badan menjadi segar dan bertenaga. Ia jugak antara perubatan tradisional yang amat bagus. Ia jugak amat selamat digunakan dan tidak mendatangkan kemudaratan kepada diri anda dan juga pasangan.

 

Boleh guna dan share kepada rakan-rakan anda 🙂

1 thought on “Minyak Lintah Penyelesai Masalah Lelaki”

  1. Pingback: Servis Urut Tradisional – Urut Satu Badan – Hafiz™

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top